Harrasta hyvää huhtikuussa

Huhtikuun 1. päivä starttaa verkoston tämän vuoden Harrasta hyvää! -tapahtuman ensimmäinen osuus somekampanjalla: Harrasta hyvää huhtikuussa. Kampanja muistuttaa, että harrastus voi olla myös sitä, että osallistuu hyvän eteenpäin viemiseen omalla toiminnalla – joko organisoidusti yhdistyksen kautta tai vaikkapa naapuriapuna. Vapaaehtoistoiminta on hyvän harrastamista!

Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaastekampanja on:

  • hyvän tekemisen mahdollisuuksien näkyväksi tekemistä
  • vapaaehtoistoiminnan monipuolisuuden korostamista
  • hyvien ja hymyilyttävien asioiden esiin nostamista pandemian keskellä

Harrasta hyvää huhtikuussa -somekampanjassa julkaistaan päivittäinen hyvän tekemisen haaste – yhteensä kolmekymmentä tehtävää. Haasteet julkaistaan verkoston instagram-tilillä @phvapaaehtoistoiminta sekä Harrasta hyvää -facebooksivulla. Haasteet on verkoston toimijoiden ideoimia ja linkittyvät jäsentahojen toimintaan.

Haasteisiin osallistuvilla on käytössä raportointipohja, jolla oman osallistumisen voi halutessaan jakaa somessa. Viisi haastetta suorittaneet voivat osallistua arvontaan**, jossa palkintona oli v. 2021 mm. viikonmittainen myyntijakso uudessa Secondhand Lahti Shopissa, lounaslahjakortteja Ravintola Lastuun sekä Fit Lahti -kuntosalikortteja.

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto edistää vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä ja lisää toiminnan tunnettuutta seutukunnallisesti Päijät-Hämeen alueella. Korona on lisännyt paitsi avun tarvetta myös ihmisten tarvetta auttaa. Tutustu paikallisiin toimijoihin ja tule mukaan vapaaehtoistoimintaan – aloittaa voit osallistumalla Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaasteeseen!

**arvonnan säännöt